Marjo Seves

Marjo Seves

Voetreflexologe

Mede-eigenaar van Loopcentrum voor Sport en Orthopedie

Voetreflexoloog

Consulent celzouttherapie

Ik ben al heel lang geïnteresseerd in alternatieve geneeswijzen en therapieën, omdat die niet alleen de klacht aanpakken, maar ook naar de oorzaak kijken. Goed kijken naar hoe de klacht is ontstaan en er dan alternatieve medicijnen of therapieën voor vinden die het zelf herstellend vermogen van het lichaam in gang zetten. Ik vind het belangrijk om in eerste instantie te zoeken naar medicatie of therapieën, die zo min mogelijk bijwerkingen geven. Eén klacht is namelijk al vervelend genoeg, dan wil je er niet ook nog vervelende bijwerkingen bij krijgen. 

Zo werkt het ook met voetreflexologie. Door de drukpuntmassage op de voet stimuleer je het lichaam om weer te herstellen en in balans te komen.
Helaas komen de meeste mensen pas bij je als ze al klachten hebben, maar voetreflexologie werkt juist heel goed preventief. Zorg dat je je lichaam  goed in balans houdt met gezonde voeding en leefstijl.  Voetreflexologie heeft daar ook een positieve bijdrage in. 

Ook celzoutherapie kun je goed inzetten om klachten te verminderen, zonder vervelende bijwerkingen. Met deze therapie probeer je door sterk verdunde mineralen toe te voegen aan het lichaam, de mineralen-huishouding in en om de lichaamscellen weer in balans te brengen.

Hobby’s:

  • Tuinieren; en groente-, fruit- en kruiden verbouwen in moestuin en kas.
  • Werelddansen; mijn voorkeur gaat uit naar folkloristische dansen uit Oost- Europa.