Kwaliteit

KWALITEIT

Wij zijn benieuwd naar uw mening!

Het is nu om een vragenlijst over ervaringen uw bij Loopcentrum in te vullen. De vragenlijst gaat over uw ervaringen (van de ervaringen van uw soort) met de zolen van het Loopcentrum. Dit is zolen sterven in eigen schoenen van in (semi-) orthopedische schoenen worden gedragen. Wij bij Loopcentrum streven altijd naar het leveren van een kwalitatief hoogwaardig product en dat willen wij in de toekomst graag zo houden. Met uw hulp kunnen wij onze producten en service optimaal en zo mogelijk bij uw wensen laten aansluiten. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u deze vragenlijst wilt invullen.

Het invullen van de vragenlijst duurt 10 minuten. De vragenlijst is anoniem en uw gegevens zullen nooit met derden worden gedeeld. Deelname aan dit onderzoek is geheel vrijwillig. Het wel van niet-deel heeft géén gevolgen voor de zorg die u krijgt.

Als u vragen heeft, kunt u bellen met het secretariaat, telefoonnummer 0548 611705.
van u kunt een e-mail sturen naar: info@loopcentrum.nl.

naar het kwaliteitsonderzoek

Resultaten Kwaliteitsonderzoek

Er zijn 36 vragen verdeeld in 4 categorieën welke afgesloten worden met het geven van een cijfer. Hieronder ziet u het overzicht van de cijfers van de maand worden na het invullen van het Kwaliteitsonderzoek.

Aantal respondenten 575

Update 25-01-2021

Kunt u op een schaal van 1 tot 10 geven cijfer over het totaal?