Kwaliteit

KWALITEIT

Wij zijn benieuwd naar uw mening!

Het is nu mogelijk om een vragenlijst over uw ervaringen bij Loopcentrum in te vullen. Deze vragenlijst gaat over uw ervaringen (of de ervaringen van uw kind) met de zolen van het Loopcentrum. Dit betreft zolen die in eigen schoenen of in (semi-) orthopedische schoenen worden gedragen. Wij bij Loopcentrum streven altijd naar het leveren van een kwalitatief hoogwaardig product en dat willen wij in de toekomst graag zo houden. Met uw hulp kunnen wij onze producten en service optimaal ontwikkelen en zoveel mogelijk bij uw wensen laten aansluiten. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u deze vragenlijst wilt invullen.

Het invullen van de vragenlijst duurt 10 minuten. De vragenlijst wordt anoniem behandeld en uw gegevens zullen nooit met derden worden gedeeld. Deelname aan dit onderzoek is geheel vrijwillig. Het wel of niet deelnemen heeft géén gevolgen voor de zorg die u krijgt.

Als u vragen heeft, kunt u bellen met het secretariaat, telefoonnummer 0548 611705.
Of u kunt een e-mail sturen naar: info@loopcentrum.nl.

naar het kwaliteitsonderzoek

Resultaten Kwaliteitsonderzoek

Er zijn 36 vragen verdeeld in 4 categorieën welke afgesloten worden met het geven van een cijfer. Hieronder ziet u het overzicht van deze  cijfers welke iedere maand worden bijgesteld na het invullen van het Kwaliteitsonderzoek.

Aantal respondenten 560

Update 16-03-2020

Kunt u op een schaal van 1 tot 10 beoordeel cijfer geven over het totaal?