Werkwijze Reflexologie

Werkwijze Reflexologie

 

Tijdens de reflexbehandeling zal de intense afwisselende druk op de voetreflexgebieden een stimulerend effect geven, dat zich verspreidt door alle lichaamszones. De behandeling zorgt direct voor ontspanning, een betere doorbloeding en het brengt het lichaam meer in balans.

De behandelingen worden meestal als zeer aangenaam ervaren. Er zal tijdens of na een behandeling bijna altijd een reactie optreden. Die zal van persoon tot persoon heel verschillend zijn. Het reageren op een behandeling geeft aan dat het innerlijk genezingsproces in gang gezet is.

Reacties die kunnen optreden zijn bijvoorbeeld: slaperig worden, gapen, darmrommelen, warmte, rillen, vermoeidheid, donkere urine, spierpijn, ontspanning.

 

De behandelaarDe behandelingen worden gedaan door Marjo Seves,mede-eigenaar
van Loopcentrum en
al jaren werkzaam als reflexoloog.

‘Ik ben al heel lang geïnteresseerd in alternatieve geneeswijzen en therapieën, omdat die niet alleen de klacht aanpakken, maar ook naar de oorzaak kijken.

Bekijken hoe de klacht is ontstaan en er dan alternatieve medicijnen of therapieën voor vinden die het zelf herstellend vermogen van het lichaam in gang zetten. Ik vind het belangrijk om in eerste instantie te zoeken naar medicatie of therapieën, die zo min mogelijk bijwerkingen geven. Eén klacht is namelijk al vervelend genoeg!’

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een reflexologiebehandeling, dan kunt u ons bellen. Dan kijken we op welke momenten in de week we u kunnen inplannen.

De behandelruimte

In mijn behandelkamer ervaart u een fijne, ontspannen sfeer.
Zachte muziek op de achtergrond zorgt ervoor dat u zich optimaal kunt ontspannen.
Tijdens het eerste consult zullen eerst uitgebreid uw klachten besproken worden. Daarna volgt de voetreflexbehandeling.
Vervolgens zal een behandelplan opgesteld worden.

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Het is afhankelijk van de klacht en de reactie van het lichaam hoe vaak men een behandeling nodig heeft om het gewenste resultaat te bereiken. Vaak zie je na 4 à 6 behandelingen duidelijk vooruitgang. Kinderen en zuigelingen reageren vaak heel goed op een reflexbehandeling. Ook bij oudere mensen kunnen ouderdomskwaaltjes duidelijk verminderen.