Werkwijze Reflexologie

Werkwijze Reflexologie

 

Tijdens de reflexbehandeling zal de intense afwisselende druk op de voetreflexgebieden een stimulerend effect geven, dat zich verspreidt door alle lichaamszones. De behandeling zorgt direct voor ontspanning, een betere doorbloeding en het brengt het lichaam meer in balans. De behandelingen worden meestal als zeer aangenaam ervaren. Er zal tijdens of na een behandeling bijna altijd een reactie optreden. Die zal van persoon tot persoon heel verschillend zijn. Het reageren op een behandeling geeft aan dat het innerlijk genezingsproces in gang gezet is. Reacties die kunnen optreden zijn bijvoorbeeld: slaperig worden, gapen, darmrommelen, warmte, rillen, vermoeidheid, donkere urine, spierpijn, ontspanning.

De behandelaar

 De behandelingen worden gedaan door Marjo Seves, die al jaren werkzaam is bij Loopcentrum.

Afspraak maken

U kunt een afspraak maken op de volgende dagdelen:

Maandagochtend |  8.30uur – 12.30 uur
Dinsdagochtend | 8.30uur – 12.30 uur
Donderdagmiddag | 13.00uur – 17.00 uur

De behandelruimte

In mijn behandelkamer ervaart u een fijne, ontspannen sfeer. Zachte muziek op de achtergrond zorgt ervoor dat u zich optimaal kunt ontspannen. Tijdens het eerste consult zullen eerst uitgebreid uw klachten besproken worden. Daarna volgt de voetreflexbehandeling. Vervolgens zal een behandelplan opgesteld worden.

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Het is afhankelijk van de klacht en de reactie van het lichaam hoe vaak men een behandeling nodig heeft om het gewenste resultaat te bereiken. Vaak zie je na 4 à 6 behandelingen duidelijk vooruitgang. Kinderen en zuigelingen reageren vaak heel goed op een reflexbehandeling. Ook bij oudere mensen kunnen ouderdomskwaaltjes duidelijk verminderen.